Wat is een Chardonnay vanuit Sittard?

Verkrijgbaar is de Chardonny vanuit Sittard  bij Vino Comida Wijn & Design. Is het een druif die over de hele wereld voorkomt?

Jazeker, dit is de Druif met de meeste bekendheid onder het publiek, toch?

Omdat de druif een opmerkelijk aanpassingsvermogen voor wat betreft klimaat en bodem heeft, echter daarom is hij geschikt voor de witte wijn deze De Chardonnay  Maastricht!!

Wat zijn de eigenschappen van Chardonnay Sittard?

Naast een vroegrijpe druif, is de Chardonnay Sittardechter ook resistent tegen kou en kan daarnaast goed tegen warmte.

Hetzelfde als in de Elzas wordt de Chardonnay Sittard ook wel weisser klevner genoemd. Of – een beetje verwarrend – pinot blanc chardonnay Maastricht.

Heeft een Chardonnay SittardHoutlagering???

De lekkerste Chardonnay Sittardwel!!! Hetzelfde geld voor de wijn van deze druif Chardonnay Sittardin Champagne daar wordt hij veelvuldig in gebruikt.

Chardonnay Sittardmet deze  ‘houtopvoeding’ krijgt vanilletonen in haar smaak, klopt helemaal!!! Zuivere wijn van de Chardonnay Sittardwordt in veel landen verkocht, nietwaar?

Is het in de koele klimaat zones anders met de Chardonnay Sittard?

Hetzelfde als in koelere klimaatzones hebben de wijnen van deze Chardonnay Sittard een groene appelsmaak.

Bij Chardonnay Sittard is na de tweede gisting van de wijn, wordt het meeste ruikende naar groene appel , appelzuur, omgezet naar het mildere melkzuur.

In mildere klimaatzones krijgt de Chardonnay Sittardwijn een Meloensmaak en in de warme temperatuurzones de smaak van exotische vruchten zoals ananas en mango.

Hoeveel Alcohol heeft een Chardonnay Sittard?

Voordat Chardonnay Sittardeen hoog alcoholpercentage kan halen. Meestal waardoor zij naar het zoete kan neigen, deze Chardonnay Maastricht, toch ? Een goed gemaakte Chardonnay Sittard zal een lange afdronk hebben!!!

Vanwege het herkenbare karakter toont de Chardonnay Sittard geduid als “vettig” en vooral bij vis gerechten aanbevolen.

Vino Comida Wijn & Design heeft vele Chadonnay vanuit Sittard op voorraad wel voordat u gaat bestellen denk goed na, wij hebben er uit 19 landen.

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om deze website te bezoeken.

Verifieer je leeftijd