The Family Coppola

Francis Ford Coppola Wijn bestellen ?

Vino Comida heeft het hele assortiment van deze beroemde regisseur voorradig!

Bestel de Francis Ford Coppela Wijn vandaag!! Kies voor de Diamant collectie? Of een van zijn andere wijnen! Geweldig toch?

Waar wijn vroeger het exclusieve terrein was van wijnboeren, is het nu ook de speeltuin geworden van beroemdheden. Met een passie voor wijn.

Regisseur Francis Ford Coppola , wie is dat?

Met grootse films op zijn naam zoals Apocalypse Now! Is hij een wijnliefhebber van het eerste uur.

Voor hem was de beslissing om een wijnbedrijf te kopen logisch. In het befaamde wijngebied Napa Valley gaf hij uiting aan zijn passie voor wijn.

Eigenlijk was Coppola in 1975 op zoek naar een huis voor de zomermaanden? Waar hij in de kelder wat wijn kon maken, zoals zijn grootouders ooit ook deden!!

Is het maken van wijn is een traditie in de familie Coppola .Gedurend verschillende generaties. Agostino Coppola, de grootvader van Francis Ford Coppola, maakte wijn in de kelder van zijn flatgebouw in New York.

Hij gebruikte daarbij cementen vaten die hij zelf had gebouwd.

Geen bijzondere wijnen, maar heerlijke wijnen voor elke dag, die iedereen lekker vond.

Napa Valley, toeval of niet ?

Bij zijn zoektocht stuitte Francis Coppola op Inglenook. Dit is een bijzonder Estate in Rutherford. Het deel van Napa Valley waar de Cabernet-Sauvignon perfect gedijt.

Hij raakte gefascineerd door de geschiedenis van dit bedrijf en zijn oprichter, Gustave Niebaum. Gustave Niebaum was een klassieke immigrant, die al op jonge leeftijd rijk werd door de handel in bont uit Alaska. Hij besloot niet te gaan rentenieren, maar om zijn fortuin te gebruiken voor het opzetten van een wijnbedrijf in Napa Valley, in 1880.

De andere wijnen kregen een eigen onderkomen in Geyserville, Sonoma County, in de Rosso & Bianco Winery. Daar worden de wijnen sinds de jaargang 2006 gemaakt onder de naam Diamond Collection en Rosso & Bianco, uiteraard als echte Coppola wijnen, met dezelfde hoge kwaliteitseisen. De ingebruikname van deze nieuwe winery, met alle moderne technieken, heeft geleid tot een extra stap vooruit in de kwaliteit van de wijnen onder het Diamond label.

 

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om deze website te bezoeken.

Verifieer je leeftijd