Ben je op zoek naar Wijnen Heerlen? Welkom bij Vino Comida.

Dan ben je bij Vino Comida aan het juiste adres.

Wij hebben een uitgebreid aantal wijnen in Heerlen in ons assortiment. Voor elk wat wils.

Zoekt u land of een bepaalde soort wijn. Kunt het niet vinden, wij helpen u graag. Via het contactformulier kunt u contact met ons op of bel ons op 045-2054048 wij helpen u graag verder.

U kunt ons natuurlijk ook altijd bezoeken op ons adres Ganzenweide 117a te Heerlen.

Ook geven wij advies over wijnen in Heerlen aan de horeca en over spijs / wijn combinaties en hoe u omzet te verhogen met wijnen Heerlen.

Wij verzorgen tevens een masterclass voor uw personeel zodat zij volledig op de hoogte zijn van de wijnen die u in uw assortiment voert.

Vino Comida heeft wijnen in Heerlen uit 19 landen en meer dan 600 wijnen in het assortiment. Natuurlijk kunnen wij niet alle wijnen in Heerlen op onze website zetten maar u kunt ons altijd bellen voor een vrijblijvend gesprek.

Voor de inrichting in uw huis of uw horecazaak kunt u bij Vino comida design terecht.

Ons assortiment bevat naast de wijnen in heerlen ook cadeau-artikelen en meubilair (voor horeca) alsook terrasmeubilair zowel voor horeca als ook voor thuis. Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden. Onze cadeauartikelen zijn helemaal van deze tijd en worden ieder seizoen vernieuwd. Cadeaushop Heerlen.

Vino Comida is meer dan wijn in Heerlen. Wilt u een ervaring rijker worden door wijn en spijscombinatie te leren kom dan naar een van onze proeverijen of masterclass over wijn en spijs. Proeverijen kunt u boeken via de site. Masterclass wijn geven wij voor horeca op speciale data houd uw nieuwsbrief in de gaten. U kunt zich dan gratis inschrijven.

Vino Comida wijn Heerlen uw partner voor de toekomst. De beste wijn uit Heerlen vindt u bij ons.

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om deze website te bezoeken.

Verifieer je leeftijd